Menu Close

Loopbaancoaching

Een gemiddelde loopbaan duurt al snel meer dan veertig jaar. Het is vrijwel onvermijdelijk dat u in die periode voor wezenlijke vragen over uw werk komt te staan. Waarom loopt het niet lekker in mijn baan? Is dit het (nog) wel voor mij? Hoe krijg ik meer uitdaging? Als u in uw eentje de antwoorden moet zien te vinden, dan is dat niet eenvoudig. Loopbaancoaching helpt u om de juiste oplossingen in beeld te brengen.

hoe eerder u actie onderneemt, hoe beter 

‘Niet alles kan leuk zijn’, zo luidt een bekende uitspraak. Dat is helemaal waar, maar als je niet tevreden bent met je werk, dan is het belangrijk om tijdig actie te ondernemen. Je werk heeft immers een grote invloed op je leven. En hoe langer je wacht met veranderen, hoe lastiger het wordt. Wij helpen u om te begrijpen waar u staat in uw loopbaan. Samen kijken we wat er speelt en wat er anders kan. Is er alleen wat fine tuning nodig? Of moet u het roer misschien flink omgooien?

coaches met een schat aan loopbaanexpertise  

Uw coach helpt u om antwoorden te vinden waarmee u verder kunt. Dat doen de coaches binnen ons collectief vanuit een lange ervaring op loopbaangebied. Ze weten wat het is om loopbaankeuzes te maken, werksituaties te verbeteren en stappen te zetten. Vanuit die ervaring begeleiden ze u naar veranderingen waardoor u en uw werk weer een ‘perfect match’ vormen.