Menu Close

Ondernemerscoaching

Bijna iedereen loopt als ondernemer of manager wel eens tegen knelpunten aan waar je zelf niet uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan het communiceren met medewerkers of klanten. U wilt de juiste toon gebruiken, maar soms lukt dat niet. Wat kunt u doen om uw persoonlijke effectiviteit te versterken? Of denk aan het maken van strategische keuzes die veel impact hebben. Hoe gaat u daarmee om en zijn uw keuzes wel de juiste?

Coaching door ervaren gesprekspartners

Als ondernemer is het fijn om in gesprek te kunnen gaan met een coach die zelf ook een brede ondernemerservaring heeft. Dankzij het collectief van First Who Then What kan dat. Samen met de coach van uw keuze stelt u vast welk probleem u precies ervaart. Misschien gaat het om iets waar snel een oplossing voor is. Soms is er ook bredere kijk nodig. Ondernemerscoaching helpt u om de oplossing te vinden. Waar u ook tegen aan loopt.

Coaching Plus: als je ook gericht advies wilt

Tijdens coachingstrajecten kunnen er ook adviesvragen ontstaan. Als uw coach dat reƫel vindt, helpt hij u daar graag mee. Stel bijvoorbeeld dat tijdens uw coaching blijkt dat de oorzaak van uw probleem ligt aan de werkprocessen binnen uw bedrijf. De vraag is dan hoe u die kunt verbeteren of aanscherpen. Omdat de coaches binnen ons collectief zelf ook een brede ondernemerservaring hebben, kunnen ze daar actief in meedenken. En zo zijn er meer voorbeelden waarin u niet alleen coaching krijgt, maar ook concrete adviezen. Coaching Plus noemen we dat.